Dragedag i Dyrehaven

Grindebidere <3

Min mors hjemmebagte kanelsnegle i fad, mums! 🙂

Vores lyseblå pandadrage 🙂

Familie. <3 Som I kan se i baggrunden, var der også nogle andre drageflyvere – dog ikke så mange i år.

Min fætter, Anders, og min anden fætters kæreste, Asta. 🙂

Mindstemusen <3

Som jeg fortalte i går, blev der i dag afholdt den årlige “Dragedag” i Dyrehaven. En tradition for vores familie i snart tyve år. De første år var der rigtig mange menneske med flotte hjemmelavede, store og anderledes drager. Himlen var farvestrålende og levende. De seneste år er dagen gået lidt i glemmebogen for de fleste – det står heller ikke rigtig nogen steder på nettet længere, man skal bare vide det. 😉 Anden lørdag i efterårsferien. Jeg tror, at jeg vil lave lidt larm for det til næste år, for det er altså en vildt hyggelig begivenhed for alle aldre. Min mor havde medbragt hjemmelavede kanelsnegle i fad og den sødeste lille pandadrage, som vi dog kæmpede med at få op, haha… Sådan en hyggelig familiedag. Håber også jeres har været skøn.